Telefoon: +31 6 28 40 67 73   E-mail: [email protected]

Jolanda Fisser

Op deze pagina draait het even allemaal om: Jolanda Fisser alias JoJo.
En de marketingmix – de 4 P’s van JoJo Creative Communicatie.

Product

JoJo is allround creatief. Art director, grafisch ontwerper, webdesigner, fotograaf in één. Ontwerpt logo’s, huisstijlen, brochures, website’s. Maakt portretfoto’s, bedrijfsfoto’s, artistieke foto’s, complete fotoreportages. Bedenkt, creërt communicatieconcepten en reclame campagnes en begeleid het drukwerk. Daar waar nodig wordt externe expertise ingehuurd. Full-servise zodat u met elke creatieve vraag bij JoJo terecht kunt.

Prijs

JoJo is op project- of uurbasis inzetbaar tegen een vast uurtarief van € 75,-. Voor een contract van 100 uur geldt een uurtarief van € 65,-. Voor eventuele reistijd geldt een uurtarief van € 55,- per uur + € 0,45 per gereden kilometer. Alle tarieven exclusief 21% BTW.

Plaats

JoJo zit niet stil of op vaste dagen in de week op één plek. JoJo werk vanuit huis in de Amsterdamse Pijp. Heeft een eigen bureau in het kantoor van Studio Zwaan in Amsterdam Oost. En heeft een werkplek/fotostudio tot beschikking bij MG fotostudio in Wormerveer. Twee locatie’s bij echte rotten in het vak om zich aan op te trekken, mee te sparren en opdrachten uit te wisselen. Wilt u liever creativiteit op locatie? Ook geen probleem. JoJo kom graag met een laptop of potable fotostudio naar u toe.

Promotie

JoJo staat voor een vrolijk spinnende geest, die mensen graag aanzet tot actie. JoJo gooi zichzelf  in het diepe, draai 360˚ om de kern en door zich op de juiste manier op te trekken, rollen de beste ideeën naar boven. De afwisselende opdrachten en juist de combinatie van ontwerp en fotografie is JoJo’s kracht. Geen tunnelvisie, standaard aanpak of oplossing. Het zal keer op keer origineel en doeltreffend zijn. Benieuwd hoe JoJo van uw bedrijf een onderscheidend concept maakt? Neem het touwtje in handen en let’s roll!