Telefoon: +31 6 28 40 67 73   E-mail: [email protected]

Uw logo en huisstijl vormen het fundament onder uw communicatie. Een goede uitstraling en een positieve indruk begint bij een goede visuele identiteit die past bij uw bedrijf, uw missie en visie, en uw plannen voor de toekomst. Uw gewenste imago staat centraal. JoJo ontwerpt graag uw logo, huisstijl, corporate identity en website.

Logo 

Een logo vormt de basis voor de visuele identiteit van uw onderneming. U laat zien wie u bent en waar u voor staat. Herkenbaarheid en uitstraling staan voorop. Bij een logo-ontwerp neemt JoJo uw wensen en ambities mee. Maar ook uw doelgroepen, de kenmerken van uw markt en uw plannen voor de toekomst. In een logo komt alles samen. JoJo is sterk in het ontwerpen van krachtige, herkenbare en aansprekende logo’s die passen bij uzelf en uw klanten.

Huisstijl

Naast uw logo ontwerpt JoJo uw huisstijl als basis voor uw verdere communicatie. Sterk, krachtig en onderscheidend. Vervolgens werken JoJo deze uit in belangrijke huisstijl-dragers zoals uw briefpapier, enveloppen, visitekaartjes, word documenten en wat u nog meer nodig heeft. En desgewenst verzorgt JoJo ook het drukwerk.

Visuele identiteit

Graag verzorgt JoJo de volledige profilering van uw organisatie en past JoJo de huisstijl toe op uw website, uw brochure- en foldermateriaal, flyers en leaflets, advertenties, mailings, nieuwsbrieven, outdoor communicatie, en nog veel meer. Waarbij consequent gebruik en herhaling uw imago versterken. Keer op keer.