Telefoon: +31 6 28 40 67 73   E-mail: [email protected]

JoJo gaat graag op pad voor reportagefotografie om dat ene speciale moment vast te leggen. Bij u langskomen met een portable studio voor een zakeijk portret is ook mogelijk. Verder heeft JoJo een fotostudio tot beschikking waar u van harte welkom bent. Eén ding is zeker: u kunt rekenen op creatieve, persoonlijke en sfeervolle fotografie, waar je naar blíjft kijken.

Zakelijk portret voor social media en website’s

Als ondernemer heeft u een bepaalde professionele uitstraling voor ogen en die wilt u ook graag terug laten komen in uw profielen op online netwerken en/of op uw website. Een goede zakelijk portret, met karakter en de expressie hoort daar bij.

Redactionele portretfotografie voor tijdschriften en bladen 

Redactionele portretfotografie heeft als doel het artikel -en het tijdschrift- te versterken. Een pakkende portretfoto met een eigen verhaal prikkelt de lezer om zich in het artikel te verdiepen.

Corporate fotografie en productfotografie voor brochures en websites

Doelgerichte bedrijfsfotografie die uw bedrijfscommunicatie letterlijk in beeld brengt. Of het nu gaat om het product dat u verkoop of de dienst die u aanbied of het team waarme u werkt.

Fotografie tijdens evenementen, congressen en/of bedrijfsfeesten

Moet de sfeer van het moment weergeven en daarover een eigen verhaal vertellen. Dat constant observeren en alert reageren. Niet alleen kijken, hij moet ook daadwerkelijk zien. En sterker nog; situaties zien aankomen.

Architectuurfotografie, interieurfotografie voor brochures en websites

Bij architectuurfotografie gaat het om lijnen en hoeken van het gebouw. Lijnen die in het echt recht zijn moeten op de foto niet krom lopen, evenwijdige lijnen moeten dat blijven. In een gebouw zit diepte, dat perspectief moet in de foto ook duidelijk naar voren komen. 

Foodfotografie, voor menukaarten en kookboeken

Smaak en geur moeten worden omgezet in een 2-dimensionaal plat beeld waar de smaak vanaf spat en het water je in de mond loopt.