Telefoon: +31 6 28 40 67 73   E-mail: [email protected]

JoJo Creatieve Communicatie is er van overtuigd dat elk communicatiemiddel van essentieel belang is voor de uitstraling en het succes van uw organisatie. Of JoJo nu een losse brochure voor u ontwikkelt, een uitgebreide reclamecampagne, uw nieuwe website of uw complete visuele identiteit ontwerpt: er is maatwerk voor nodig om tot de beste resultaten te komen. Daarom gelooft JoJo in intensief persoonlijk contact, frisse ideeën en uitgesproken meningen.

Communicatiestrategie

Bij het ontwikkelen van uw communicatiestrategie gaat JoJo in op de derde P uit uw marketingstrategie: Promotie. En werkt JoJo uit hoe u uw doelstellingen gaat bereiken in het kort en bondig strategischplan. Daarin staan uw markt, uw doelgroep, uw communicatieboodschap, de communicatiemiddelen en een concreet plan van aanpak. Wat gaan we vertellen, aan wie, hoe en wanneer?

Conceptontwikkeling

JoJo bedenkt nieuwe creatieve concepten die verrassend, praktisch en inzetbaar zijn. Een creatief concept vertaalt de gekozen strategie naar de geselecteerde middelen. Altijd staat een idee centraal, dat u in staat stelt om uw doelen te bereiken. JoJo bedenken concepten voor online en offline reclamecampagnes, visuele identiteit van uw bedrijf, websites, brochure-lijnen en nog veel meer.